top of page

Whispering Z Farm

Welkom bij Whispering Z Farm, een toevluchtsoord gelegen op het platteland in Speuld, waar rust wacht op degenen die willen ontsnappen aan de eisen van het dagelijks leven. Het idee achter deze boerderij is bedacht door Jenjer en Gerco, die in 2020 BummerSheep in Ermelo oprichtten. In 2023 verhuisden ze naar het platteland omna wat verbouwingen de perfecte ontsnapping te creëren voor degenen die ernaar verlangen om op te laden te midden van de uitdagingen van het leven.

Het luisterend oor van BummerSheep is nu geopend bij WZFarm. Een plek waar anderen kunnen komen en zichzelf kunnen ontzorgen. Of je nu te maken hebt met een burn-out of een rustige ruimte nodig hebt om bij te tanken, worstelt met depressies,  zelfmoordgedachten of kampt met angst, sociale uitdagingen en ondersteuning bij verslaving, BummerSheep is gemaakt met jou in gedachten.

UniQUniKrn Design Center is een complete ontwerpruimte gevestigd op WZFarm, met mogelijkheden van het maken van sieraden, het ontwerpen van je eigen koffiemokken, tekst en ontwerp op kleding, het pimpen van je jeans of jassen en nog veel meer. Je kunt alleen komen of een middagje gezellig samen zijn met anderen die je graag meeneemt.

JcKdUniKrn Paint Studio is een ruimte gecreëerd op de WZfarm voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie en verbinding met de vechter in jezelf. Of je nu te maken krijgt met ontberingen in het leven, moeilijke relaties aangaat, of je gewoon moe voelt in deze omgekeerde wereld. Kom en creëer iets moois van je strijd, iets waar je elke dag naar kunt kijken en herinner jezelf eraan om door te blijven vechten!

WZFarm Garden is klaar om dit jaar te beginnen met planten. Als je van tuinieren houdt of gewoon buiten wilt chillen, dan zul je dit geweldig vinden. Bij ons draait het allemaal om die relaxte, ontspannen sfeer. Als je wel een pauze kunt gebruiken in de dagelijkse sleur, kom dan eens langs, leun achterover en breng een middag door midden in de natuur. Laat uw zorgen achter bij de poort en geniet van de goede sfeer.

WhisperingO B&B
Een plek waar koppels opnieuw verbinding kunnen maken. In een wereld waar het leven stressvol is, en het gemakkelijkste antwoord is om simpelweg weg te lopen van een relatie, biedt Whispering Z Farm een andere oplossing. De B&B op WZFarm is een plek waar koppels een weekendworkshop kunnen volgen.

bottom of page