top of page

Whispering Z Farm

Welkom bij Whispering Z Farm, een recreatieoord gecreëerd voor mensen 25 tot 65 jaar. Een toevluchtsoord gelegen op het platteland in Speuld, waar rust wacht op degenen die willen ontsnappen aan de eisen van het dagelijks leven. Het idee achter deze boerderij is bedacht door Jenjer en Gerco, die in 2020 BummerSheep in Ermelo oprichtten. In 2023 verhuisden ze naar het platteland omna wat verbouwingen de perfecte ontsnapping te creëren voor degenen die ernaar verlangen om op te laden te midden van de uitdagingen van het leven.

Het luisterend oor van BummerSheep is nu bij WZFarm. Een plek om een middag naartoe te gaan om te ontspannen en op te laden van de dagelijkse stress van het leven. Of je nu te maken hebt met een burn-out of een rustige ruimte nodig hebt om bij te tanken, worstelt met depressies,  zelfmoordgedachten of kampt met angst, sociale uitdagingen en ondersteuning bij verslaving, BummerSheep is gemaakt met jou in gedachten.

UniQUniKrn Design Center is een complete ontwerpruimte gevestigd op WZFarm, met mogelijkheden van het maken van sieraden, het ontwerpen van je eigen koffiemokken, tekst en ontwerp op kleding, het pimpen van je jeans of jassen en nog veel meer. Je kunt alleen komen of een middagje gezellig samen zijn met anderen die je graag meeneemt.

JcKdUniKrn Paint Studio is een ruimte gecreëerd op de WZfarm voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie en verbinding met de vechter in jezelf. Of je nu te maken krijgt met ontberingen in het leven, moeilijke relaties aangaat, of je gewoon moe voelt in deze omgekeerde wereld. Kom en creëer iets moois van je strijd, iets waar je elke dag naar kunt kijken en herinner jezelf eraan om door te blijven vechten!

WZFarm Garden is klaar om dit jaar te beginnen met planten. Als je van tuinieren houdt of gewoon buiten wilt chillen, dan zul je dit geweldig vinden. Bij ons draait het allemaal om die relaxte, ontspannen sfeer. Als je wel een pauze kunt gebruiken in de dagelijkse sleur, kom dan eens langs, leun achterover en breng een middag door midden in de natuur. Laat uw zorgen achter bij de poort en geniet van de goede sfeer.

WhisperingO B&B
Een mooie B&B in Amerikaanse countrystijl, gecreëerd voor diegenen die een paar dagen naar het platteland willen ontsnappen. Onze B&B op WZFarm heeft handige wandelpaden net buiten onze deur en biedt een eenvoudige en effectieve manier om te ontspannen. Begin en eindig jouw wandeling hier vanaf de boerderij. We begrijpen hoe belangrijk het is om momenten te vinden om op adem te komen en op te laden van de dagelijkse stress, en onze wandel- en fietspaden zijn ontworpen om precies dat te bieden.

bottom of page