top of page

JOUW
EMOTIONEELGEZONDHEID
IS BELANGRIJK!

Welkom bij BummerSheep - een toevluchtsoord te midden van de chaos, een plek die is opgezet om verlichting te bieden van de druk van de buitenwereld. BummerSheep is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Werk- en emotionele stress in het leven zijn een onontkoombare realiteit geworden. BummerSheep is een plek die eenvoud, echte menselijke verbindingen en het genieten van de natuur biedt.

In een samenleving die verbonden is met smartphones en dagelijkse druk, is de behoefte aan een toevluchtsoord voor geestelijke gezondheidszorg van het grootste belang. BummerSheep is een plek om troost te bieden tijdens de strijd tegen burn-out, voor degenen die worstelen met zelfmoordgedachten, depressie, ondersteuning bij verslaving en andere emotionele stress waarmee we in het dagelijks leven worden geconfronteerd.

BummerSheep is niet zomaar een concept; het is een tastbare oplossing, bedacht door Jenjer en Gerco, die de impact begrijpen van het meedogenloze tempo van het moderne leven. BummerSheep, genesteld in dit toevluchtsoord op Whispering Z Farm, is een plek om te komen en te ontspannen.

Doe een stapje terug en gvind de rust die je zoekt.

Kom en drink een kop koffie met ons. Bekijk onze locatie en kom meer te weten over Whispering Z Farm.
We hebben brochures met meer informatie over elk gebied beschikbaar om mee te nemen.

bottom of page