top of page

JcKdUniKrn - Paint Studio

painting on table

Welkom bij - JcKdUniKrn Paint Studio, een plek waar je kan schilderen en jezelf kuan uiten.


JcKdUniKrn Paint Studio op Whispering Z Farm is toegankelijk voor mensen van 25 jaar en ouder. Een paint studio voor wie inspiratie zoekt, en verbinding met de vechter in jezelf. Of je nu te maken krijgt met ontberingen in het leven, moeilijke relaties, of je gewoon moe voelt in deze omgekeerde wereld. Kom en creëer iets moois van je strijd, iets waar je elke dag naar kunt kijken, en herinner jezelf eraan om door te blijven vechten!


Je hebt geen ervaring nodig om hier te schilderen, en er zijn geen verkeerde manieren om het te doen. Het is jouw pad en soms kan het rommelig worden. Maar dat is oké: het zal iets betekenisvols worden. Kom met mij mee, deel jouw reis en laten we samen iets creëren.


Stap een studio binnen waar het niet alleen om schilderen draait; het gaat over triomf, genezing en de schoonheid die voortkomt uit het creëren van iets zinvols uit je worstelingen. Wil meer weten? Maak een afspraak voor een kop koffie en kom langs in het paint studio en leer meer over hoe het allemaal werkt.
Comments


bottom of page