ONZE VERHALEN

Image by Urel Landetne
Marlise
52 jaar
Lelystad
VERTEL ONS JE VERHAAL:

Bedankt!

OF SCHRIJF NAAR ONS:

info@bummersheep.com

Met BummerSheep heeft Jen een gezellige en veilige omgeving neergezet waar iedereen welkom is.

 

Gewoon voor een gezellig kopje koffie of een schouder om op te leunen als je dat nodig hebt. Mensen komen hier samen om te praten of om creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te leren.

 

Het is een manier om je leven een positieve draai te geven of misschien wel volledig te veranderen.

Subscribe Nu

Bedankt!

Image by Brigitte Tohm
Jackie
47 jaar
Ermelo

Ergens in 2020 las ik een artikel over bummersheep in het lokale krantje.  Er kwamen alleen maar positieve gedachten in mij naar boven.  Het eerste was :  Wat een fantastisch initiatief van dit echtpaar !!   En wát een liefde  !!  Tegelijkertijd dacht ik ook, dit is precies zoals het hoort te zijn.  ONvoorwaardelijke liefde en hulp !!  Er écht zijn voor je medemens.
 

Ik vond het reuze interessant en heb meteen met Jenjer gemaild.  Na een tijdje hebben we met elkaar gebeld en nog wat later samen een bakkie gedaan op de prachtige, huiselijke gezellige locatie van bummersheep.  Het was een prettige kennismaking.  Ik ken een aantal mensen die erg gebaat zouden zijn om hiernaar toe te gaan.  Mensen die al weet ik hoeveel therapieën hebben gevolgd en nog steeds met hun ziel onder de arm lopen en zich onbegrepen voelen.  De uitzichtloosheid slaat dan toe.  Wie gaat mij begrijpen ?? 

Mijn ervaring bij bummersheep is dat je goed bent zoals je bent.  Er worden geen vragen gesteld.  Het doet er niet toe of je een overtuiging hebt van een geloof of wat dan ook.  JIJ doet ertoe. Iedereen is welkom ! Persoonlijk heb ik geen specifieke overtuiging.  Je wordt er absoluut niet overspoeld met de overtuigingen die anderen hebben. Dat is fijn !  Je mag gewoon koffie komen drinken.  Een praatje maken.  Komen knutselen of spelletjes spelen.  Wanneer je je op je gemak voelt, is er altijd tijd voor een serieus gesprek.  Er is altijd een luisterend oor en altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een  1 op 1 gesprek.  Je wordt gehoord.  Je wordt getroost.  Je voelt je begrepen en op je plek.  Misschien wel voor het eerst in je leven.  Er is alle ruimte om te lachen, te praten, te zwijgen , te huilen, gewoon jezelf te zijn.  Hoe prachtig is dat ?  Is dat niet precies wat we allemaal nodig hebben in het leven?  Ook wanneer je niet beschadigd of getraumatiseerd bent ?  Misschien ben je nu wel gemotiveerd om een keer contact op te nemen, via bellen, mailen of langs gaan. 

 

Twijfel niet en beoordeel het pas, nadat je die stap hebt gezet.  Het kan een begin zijn van dé grote verandering in je leven. Gun jezelf die kans !!  Misschien ben je nu gemotiveerd om je aan te sluiten als vrijwilliger en te helpen met waar jij goed in bent.

Ik zeg,  volg je gevoel !  Jenjer en Gerco, jullie zijn prachtige mensen met een goed hart vol van liefde om te geven, aan wie dat nodig heeft en verdient !!  Ik ben jullie erg dankbaar voor alles wat jullie betekenen en doen voor jullie medemens. 
Jullie zijn een goed voorbeeld voor velen !!  TOPPERS !!!

Image by Daria Tumanova
Lois
22 jaar
Nunspeet

In februari van dit jaar (2021) kwam ik voor het eerst langs bij Jenjer aldus Bummersheep. Ik kwam hier om mijn creativiteit te laten zien door in de eerste instantie wenskaarten te maken.

Voor mij voelde het meteen als de thuis waarvan ik niet wist dat ik die gemist had. Ik kan hier lekker mijn gang gaan en ´Jezelf zijn´ wordt hier omarmt.

 

De sfeer bij Bummersheep is huiselijk en erg gezellig. Jen is de meest vriendelijke, warmhartige vrouw die ik ken.
Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn ervan.

Pieter
17 jaar
Ermelo
Image by JC Gellidon

Wat miste hier in Ermelo was een plek waar je je thuis voelde. Een plek waar je gewoon een bakkie koffie kon drinken met al je problemen.

Of gewoon voor de gezelligheid. :) Jen heeft dat probleem echt goed opgelost met Bummersheep. Jen is echt een schat van een persoon.

 

Bummersheep is een plek waar ik regelmatig kom om gewoon even uit te blazen of lekker te chillen met anderen. Oh, en voor de heerlijke pizza en toasties. ;) Altijd gezellig. Het leukste is dat je je hier altijd veilig voelt. Je hoeft je niet te schamen voor iets. Iedereen heeft haar/zijn eigen probleem of eigen ding waar hij/zij zich voor schaamt. Altijd veilig, altijd gezellig.

"Onze Bonus"
Oma en Opa
Nel & Wieb
Ermelo
Image by Sixteen Miles Out

Vorig jaar las ik in de krant dat er een Garage werd geopend, waar je kunt  ontmoeten, een goed gesprek kunt hebben onder het genot van een bakje koffie, een waar een spelletje, poolen, darten of crea activiteiten mogelijk zijn. En nog veel meer .
Dus  we gingen kijken, wat zijn we dankbaar dat we dat hebben gedaan. Het is echt een geweldige fijne liefde volle , gezellige, en veilige plek, opgezet door Jenjer, een spontane te gekke Amerikaanse vrouw die deze ruimte heeft omgetoverd tot een fantastische ontmoetingsplek.
Ze wordt bijgestaan door Thanischa, haar Bonus dochter en haar man Gerco.
Ik daag iedereen uit, kom de sfeer proeven, en kom met ideeën waar jij behoefte aan hebt.
Voel je je eenzaam, loop je ergens op vast , ook dan is dit de uitgelezen plek voor jou, waar je gehoord en zo mogelijk geholpen word.
Dus kom naar BummerSheep!
Wieb en Nel