Diensten en Programma's

Bij BummerSheep bieden we verschillende programma's en activiteiten aan.

Je kunt 'één op één' coaching aanvragen of misschien zit je liever in een groepssetting. We hebben online gepersonaliseerde programma's en bieden verschillende activiteiten aan.

Wil je meer weten? Kom naar onze volgende 'Meet & Greet'-bijeenkomst en ontdek onze programma's en aankomende evenementen.

 

Koffie Met Mij... UniQ-Support Coach

UniQ-Support is ontstaan uit een groep mensen die uw worstelingen hebben meegemaakt en begrijpen.

UniQ-Support Coaches zijn mensen die u willen helpen de balans te vinden die u in uw leven zoekt. Koffie en gesprekken met het comfort van een plek die gezellig en veilig aanvoelt. Deze gesprekken zijn laagdrempelig
Samen is altijd beter.

Dinsdag t/m Donderdag kan je boeken voor:
* Meer informatie over #BummerSheep
* Persoonlijke één op één spreektijd met koffie

Image by Gemma Chua-Tran

2 weken - Gedachte & Patroon Verandering  Challenge

Je bent niet alleen! Het voelt misschien zo, maar als je eenmaal anderen hebt gevonden die soortgelijke dingen doormaken als jij, creëer je een band. Dan loop je niet langer alleen je levenspad. Het is niet de bedoeling dat we alleen door het leven gaan. Eerlijk gezegd is het gewoon niet mogelijk. We hebben allemaal iemand nodig bij wie we terecht kunnen. Daarom hebben we onze 'Life Groups' opgericht
* Beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen.

Crafts ~ Art & UniQ-Activiteiten

We hebben plezier met knutselen en schilderen. Soms doen we ook houtbewerkingsactiviteiten of misschien een natuurwandeling en verzamelevenement. Het is echt niet te zeggen wat we uiteindelijk doen, maar één ding is zeker: we zullen het naar onze zin hebben!
Voor onze 'crafts' of anderen activiteiten is geen ervaring nodig. We hebben gewoon lol en genieten van elkaar. Uiteindelijk draait het hier toch om? Het leven is serieus genoeg!
Kom en bezoek ons en ontdek meer over onze aankomende evenementen.

Hoe ziet een ECHTE Christen eruit?

Als je altijd al op zoek bent geweest, vragen hebt, of gewoon meer wilt weten over God en Jezus, kom dan langs bij #BummerSheep waar de dinsdagmiddagen gewijd zijn om hierover meer te weten te komen, en wat het betekent om een ECHTE christen te zijn. Het antwoord zal je misschien verbazen!

Op de dinsdag kijken we naar diverse christelijke programma’s. Daarna gaan we dit samen bespreken onder genot van een bakje thee of koffie.
Als je altijd al op zoek bent geweest, vragen hebt, of gewoon meer wilt weten, dan ben je van harte welkom.

Worstelt je met depressie, woede, zelfbeschadiging, schaamte, spijt, verdriet, teleurstelling ...
Dan is #BummerSheep met Jenjer op dinsdagmiddag de plek waar je moet zijn!

Online Challenge-programma's

Onze programma's zijn voor iedereen toegankelijk.
We bieden verschillende persoonlijke groeiprogramma's aan

2 weken - Patroon Verandering Challenge

Hoe ziet uw dagelijkse patroon eruit? Nou, als je het gevoel hebt dat je elke dag de hele dag bezig bent, maar niet het gevoel hebt dat je ooit iets gedaan krijgt of, dat je leven altijd hectisch is en je het gevoel hebt dat je op het punt staat te breken van alle stress die je voelt? We helpen je bij het creëren van een gepersonaliseerde uitdaging van 2 weken, speciaal voor jou. Vaak weten we niet eens dat we in een vast patroon zitten. Het is gemakkelijk om over het drukke leven heen te komen, onze patroonuitdaging van 2 weken helpt je de manier te vinden om je dagelijkse patroon te resetten.

Een gewoonte die een patroon wordt, is goed ... zolang ...
het een goede gewoonte is waar je wat aan hebt.

2 weken - Gedachte Verandering Challenge

Voel je negatieve gedachten steeds sterker worden? Zoek je naar mogelijke problemen of probeer je vooruit te kijken om mogelijke problemen te voorspellen? Ben je achterdochtig  vanwege de pijn in je verleden? Vaak komt het door onderliggende problemen waarvan we al dan niet op de hoogte zijn. In onze unieke online uitdaging helpen we je erachter te komen hoe je je gedachten kunt resetten en hoe je kunt bepalen waar je overdag aan denkt.


De enige gedachten die controle over je hebben, zijn

degenen waar je energie aan blijft geven.