Wie is Jen?

"Was er maar een plek zoals #BummerSheep toen ik jong was.".

Hoi, mijn naam is Jenjer en ik ben een BummerSheep. Of zoals je het in het Nederlands zegt; een verloren schaap. (In Amerika zijn Bummer Sheep degenen waarvan men niet verwacht dat ze iets bijzonders gaan doen. Vaak de kleinste of de minst gewaardeerde van de groep).

Het grootste deel van mijn leven werd mij verteld dat het nooit iets zou worden met mij. Ik groeide niet op in een gezonde omgeving. Mijn verleden is vol van seksueel misbruik, lichamelijk en geestelijk trauma. In mijn twintiger jaren werd ik manisch depressief en bipolair gelabeld.

Tegen de tijd dat ik 20 was geloofde ik dat ik een tweederangs leven zou hebben door alles dat ik meegemaakt had.

Ik geloofde dat ik iemand was die een bedrijf zou kunnen leiden maar ik zou nooit de eigenaar van dat bedrijf kunnen zijn. Ik geloofde dat ik altijd in een huurhuis zou wonen omdat ik nooit de persoon zou worden die een eigen huis zou kunnen kopen.

Toen ik 23 jaar oud was slaagde ik bijna in een tweede zelfmoordpoging. Gelukkig kwamen er kort daarna twee geweldige mensen in mijn leven die mij lieten zien dat er een betere weg was.

Zij lieten mij zien hoe ik moest vechten voor een beter leven en hoe ik kon ontsnappen aan de mentale marteling van de trauma’s van mijn verleden. Ik heb vele jaren van hen geleerd. Dankzij hen ontsnapte ik uiteindelijk van mijn verleden!

Jij bent niet minder dan anderen. Ondanks wat er tegen je is gezegd of wat je op dit moment over jezelf geloofd. Geef je dromen nooit op! Maak van elke dag een nieuwe dag om te vechten om je dromen waar te maken!

Dit is een droom die ik al meer dan 20 jaar heb; een plek in het leven roepen waar anderen zich veilig en geliefd voelen. Een plek waar je je gewaardeerd voelt en waar er voor je gezorgd wordt. Een plek waar je leert geloven dat je het waard bent!

Dus, welkom bij BummerSheep Garage. Ooit een droom… nu realiteit.