Wat maakt ons anders dan andere plekken?


Ik denk dat wat ons ander maakt is dat BummerSheep een verstopte, veilige plek is. Verstopt in een jasje van recreatie, ontmoeting, ontspanning en shopping. Het is een plek waar je onze sieraden- en kledingcollectie kunt bekijken en/of kopen, een plek waar je kunt poolen of darten, het is een plek om koffie te komen drinken met een vriend(in) in onze lounge en het is een plek waar je mee kunt doen aan leuke groepsactiviteiten.

Maar, het is nog veel meer...

Hoewel velen van ons te maken krijgen met emotionele problemen, is het toch vaak lastig om de stap te zetten en er met iemand over te praten. Het is moeilijk te zeggen: "oh trouwens, ik ben depressief" of "ik denk dat ik tegen een burn-out aanloop".

Het is niet gemakkelijk om je open te stellen en de stap te zetten iemand in vertrouwen te nemen om bijvoorbeeld de problemen in je huwelijk, baan of relatie aan te kaarten. Ik geloof dat er veel mensen opzoek zijn naar zo'n plek, een plek waar je je gehoord voelt en iemand je pijn begrijpt.

Mensen zoeken naar een plek waar ze zichzelf kunnen zijn, hun muren kunnen laten vallen en praten over de moeilijke dingen. Om ons heen zien we steeds meer mensen die geïsoleerd en steeds wanhopiger door hun leven heengaan. Ze zijn opzoek naar een échte verbinding met iemand die hen begrijpt en hoort.

Wij geloven dat niemand alleen door het leven hoeft te lopen, maar het lijkt erop dat dat precies is wat er gebeurt in deze geïndividualiseerde "samen"leving.

BummerSheep is een "Country Garage" in Amerikaanse stijl, ontworpen om een gevoel van thuis en comfort, warmte en veiligheid, te creëren. Of u nu gewoon aan het winkelen bent of iemand zoekt om mee te praten, wij staan voor u klaa

Bij BummerSheep vind je... Onvoorwaardelijke Liefde

BummerSheep biedt verschillende activiteiten aan. Om het voor mensen gemakkelijker te maken elkaar op een comfortabele manier te ontmoeten en contact te maken.