Wie ben je eigenlijk

Mijn naam in Jenjer en ik kom uit Oklahoma in de Verenigde Staten van Amerika. Ik woon sinds 2004 in Nederland. Ik spreek goed Nederlands maar het is voor mij vaak nog steeds makkelijker om in het Engels te zeggen wat ik precies bedoel.

Ik heb geen mooie grote letters achter mijn naam, ik ben niet rijk en ik heb ook geen dure dingen. Dus, volgens elke wereldse maatstaf, ben ik gewoon een niemand. Maar...de feitelijke waarheid is echter dat nogal wat mensen in mijn wereld denken dat ik heel raar ben (wat een groot compliment is) en dat ze me zien als iemand die open en eerlijk is en weet hoe deze rare werld in elkaar steekt. Ik ondersteun nu al 20 jaar lang tieners en jongvolwassenen die zich gekwetst, opgegeven en verloren voelen. Vaak vastgelopen en niet in staat zelf hun weg te vinden in de wereld. BummerSheep is dan ook vanuit de passie ontstaan deze mensen een veilige plek te kunnen bieden die als thuis aanvoelt. Geen kantooromgeving waar je bang moet zijn dat op elk moment ... al je 'DSM-diagnoses en opties' op een groot scherm verschijnen. Ja, nee dank je, dat heeft voor mij in ieder geval nooit gewerkt. Ik wil dat je je welkom voelt en begrijpt dat je niet de enige bent. Bij BummerSheep wordt gewerkt vanuit eigen ervaring en zijn we niet bang te spreken over zware onderwerpen. Openheid in een veilige omgeving om het gesprek aan te gaan over de struikelblokken die we tegenkomen in het leven, daar gaat het om bij BummerSheep. Ook zijn wij niet bang zelf eerst die openheid te bieden, omdat we weten hoe spannend, eng en moeilijk het kan zijn soms. Benieuwd naar mijn verhaal? Je bent altijd welkom om het te komen horen op open dagen, of privé wanneer je langskomt bij BummerSheep. Om eerlijk te zijn heb ik een erg donkere jeugd en verleden gehad. Al toen ik erg jong was voelde ik mij achtergelaten. Vaak werd mij verteld dat ik waardeloos was en dat het met mij nooit wat zou gaan worden in dit leven. Als jong volwassene was ik er dan ook van overtuigd dat ik altijd een tweederangs leven zou hebben door alles wat ik had meegemaakt. OK, om een lang verhaal kort te maken… dat was een leugen! Gast, ik werd niet vergeten! Ik ben geliefd, ik ben speciaal en heel HEEL erg belangrijk! Vastbesloten om mijn lot te veranderen heb ik de afgelopen twintig jaar keihard gevochten om een beter leven te vinden en om te ontsnappen aan mijn verleden. En nu na ruim twintig jaar is het me eindelijk gelukt! En nu? Gast!!!! Ik ben zo vreselijk gelukkig met mijn leven. Het is niet makkelijk geweest maar het was het waard. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? Ik weigerde om OP TE GEVEN! De wereld waar wij in leven zal je op je knieën brengen en als je niet weet hoe je weer overeind moet komen dan ZAL deze wereld je breken, op dezelfde manier dat ik bijna gebroken werd.

We zijn allemaal perfect in onze imperfecties Jij bent net zo anders als ik

Feit: We hebben allemaal pijn en verdriet en we zijn allemaal aan het vechten. Maar een ander feit is ook dat we hier niet alleen doorheen hoeven gaan. #BummerSheep is een Amerikaanse “Country Style” garage. Het is een plek waar je even weg kunt van de buitenwereld, je kunt ontspannen en even terug kunt gaan in de tijd. Gewoon een rustige plek om even bij te komen, plezier te maken en misschien zelfs even te lachen.


#BummerSheep is in het leven geroepen voor één enkele reden. Om anderen te helpen VECHTEN om hun leven terug te krijgen. Bij #BummerSheep kun je over ALLES komen praten! De deur staat open voor iedereen die op zoek is. Is dat makkelijk om te doen? Nee, maar ik stel je de volgende vraag: Hoe voel je je op dit moment? Er moet iets veranderen…toch? Sta dan nu op en neem de eerste stap! Heb je het gevoel dat er niemand is die naar je luistert? Dat niemand je begrijpt? Heb je het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat en dat er niemand is die je wil helpen om de juiste weg te vinden? Heb je het gevoel dat je hier nooit meer uit gaat komen? Er zijn zo veel redenen waarvoor #BummerSheep is opgericht. Bij #BummerSheep wordt er onvoorwaardelijk van je gehouden. Ik weet dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om hulp te vragen maar wij zijn er voor je. Wij zijn er voor je als je er eindelijk genoeg van hebt en je ECHT je leven wilt veranderen. Kom eens rondhangen met de andere Bummersheep… Wij wachten op jou.