top of page

Vrouwenavond - Joyce Meyer StudiegroepDames, houden jullie ook niet gewoon van Joyce Meyer? De afgelopen jaren is ze behoorlijk populair geworden in Nederland. Daarom willen we starten onze #JoyceInYourVoice Joyce Meyer studieavond.

Jen begon in 1996 met het bestuderen van boeken en preken van Joyce Meyer en ze doet dit nu al meer dan 25 jaar bij Joyce!

In 1996 begon Jen aan een 8-jarige reis met haar, in een wanhopige poging om te ontsnappen aan haar gewelddadige en traumatische jeugd en verleden. In 1998, toen Jen 27 was, begon ze anderen te bereiken en mensen in nood bij haar thuis te brengen. Nu jaren later - en woonachtig in Nederland sinds 2004 - opende Jen BummerSheep om een plek te hebben waar je elkaar kan ontmoeten om je angsten, onzekerheden en vragen te neer te leggen en te bespreken met anderen.

Elke bijeenkomst heeft een thema. We zullen een bericht van Joyce bekijken op het grote scherm, daarna hebben we tijd met elkaar om te praten en vragen met elkaar te beantwoorden on het genot van koffie en thee.

Of je nu een lange tijd Christen bent of nieuw bent in het hele 'God'-gebeuren. Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie vind je bij BummerSheep.

Hoe kan je meedoen? Kom langs #BummerSheep voor meer informatie

bottom of page