top of page

Vrouwen Steungroep *Leeftijden 25 en ouder
Volgende groep start: 1 februari 2024

De groepsduur is 4 keer vergaderen

De bijeenkomst is elke 2 weken op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur

Data: 1 februari / 15 februari / 29 februari / 14 maart

Leider: Jenjer Overweg Kosten: Dit evenement is GRATIS

Je moet je inschrijven voor het evenement, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.

Klik hier om te registreren Welkom in een veilige haven voor vrouwen, een toevluchtsoord van steun en begrip waar de complexiteiten van het leven worden ontmoet met empathie en kracht. Onze Vrouwen Steungroep, op maat gemaakt voor vrouwen van 25 jaar en ouder, is een plek waar je niet alleen staat in je strijd, of het nu gaat om burn-out, relatieproblemen, verslavingen of andere mentale stressfactoren. Hier staan we samen, bieden een luisterend oor, een medelevend hart en een helpende hand terwijl we de ups en downs van het leven doorlopen.


Tijdens onze besloten bijeenkomsten vind je een kring van vertrouwen en solidariteit, waar je je ervaringen en gevoelens kunt delen zonder oordeel. We omarmen diversiteit, want ieder van ons draagt een uniek verhaal met zich mee, en het is in onze collectieve ervaringen dat we kracht en veerkracht ontdekken. Onze gemeenschap is een plek waar jouw stem telt, jouw emoties geldig zijn en jouw welzijn voorop staat.


Voor degenen die op zoek zijn naar meer persoonlijke ondersteuning, bieden we één-op-één sessies, op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en zorgen. Onze ervaren begeleiders staan klaar om de individuele begeleiding en strategieën te bieden die je nodig hebt om je uitdagingen te overwinnen.


Wat je ook doormaakt, onthoud dat je er niet alleen voor staat. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze Vrouwen Steungroep, waar je troost, kracht en genezing kunt vinden. Samen zullen we elkaar versterken op onze reis naar een betere mentale gezondheid en welzijn. Je bent hier welkom.

bottom of page