top of page

Over BummerSheep & Whispering Z Farm

girl painting

Welkom bij BummerSheep op Whispering Z Farm. Jenjer en Gerco zagen de toename van geestelijke gezondheidsproblemen en de tol van zelfmoord. Ze besloten Whispering Z Farm op te richten en zetten een stap om deze crisis aan te pakken. Door ruimten binnen de Whispering Z Farm aan te bieden die gewijd zijn aan geestelijke gezondheidszorg, nodigen ze iedereen uit die op zoek is naar rust en afstaand van het drukke leven en terug te keren naar de essentie van welzijn.

 

BummerSheep is een plek om troost te vinden tijdens de strijd tegen een burn-out, worstelingen met zelfmoordgedachten, depressies, ondersteuning bij verslaving en andere emotionele stressoren waarmee we elke dag worden geconfronteerd.

 

BummerSheep is een rustige plek te midden van de chaos. Wij biedt ondersteuning aan mensen van 25 tot 65 jaar. En plek die is gecreeerd om je te bevrijden van de druk van het digitale tijdperk, de eisen van het werk, stressvolle relaties en andere zaken die je mogelijk belasten. BummerSheep is het toevluchtsoord waar je naar op zoek was, een plek waar de stress van de dagelijkse druk wordt vervangen door momenten van stilte en waar het spervuur van online media plaats maakt voor rust.


Kom en drink een kop koffie met ons. Bekijk onze locatie en kom meer te weten over BummerSheep.

We hebben brochures met meer informatie over elk gebied beschikbaar om mee te nemen.

bottom of page