Wat is #BummerSheep?

#BummerSheep is in het leven geroepen voor één enkele reden. Om anderen te helpen VECHTEN om hun leven terug te krijgen.Bij #BummerSheep kun je over ALLES komen praten! De deur staat open voor iedereen die op zoek is.

Is dat makkelijk om te doen? Nee, maar ik stel je de volgende vraag: Hoe voel je je op dit moment? Er moet iets veranderen…toch? Sta dan nu op en neem de eerste stap!


Heb je het gevoel dat er niemand is die naar je luistert? Dat niemand je begrijpt? Heb je het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat en dat er niemand is die je wil helpen om de juiste weg te vinden? Heb je het gevoel dat je hier nooit meer uit gaat komen? Er zijn zo veel redenen waarvoor #BummerSheep is opgericht.


Mijn naam in Jenjer en ik kom uit Oklahoma in de Verenigde Staten van Amerika. Ik woon sinds 2004 in Nederland. Ik spreek goed Nederlands maar het is voor mij vaak nog steeds makkelijker om in het Engels te zeggen wat ik precies bedoel. --- Mijn geweldige vriendin Marlise heeft mijn tekst voor jou in het Nederlands vertaald. ---


Wie ik ben? De makkelijkste manier om dit te zeggen is; ik ben een plattelandsmeisje uit het Mid-Westen van Amerika, buitenshuis opgegroeid ~ Strijdwaardig prinses, dochter van God.


Ik heb geen chique titels achter mijn naam. Ik ben niet rijk en ik bezit geen dure dingen. Dus eigenlijk wat de wereld betreft ben ik niemand. De waarheid is echter dat nogal veel mensen om mij heen vinden dat ik vreemd ben (een groot compliment) en mij meer zien als iemand die weet hoe deze wereld in elkaar zit.


Om eerlijk te zijn heb ik een erg donkere jeugd en verleden gehad. Al toen ik erg jong was voelde ik mij achtergelaten. Vaak werd mij verteld dat ik waardeloos was en dat het met mij nooit wat zou gaan worden in dit leven. Als jong volwassene was ik er dan ook van overtuigd dat ik altijd een tweederangs leven zou hebben door alles wat ik had meegemaakt.


OK, om een lang verhaal kort te maken… dat was een leugen! Gast, ik werd niet vergeten! Ik ben geliefd, ik ben speciaal en heel HEEL erg belangrijk! Vastbesloten om mijn lot te veranderen heb ik de afgelopen twintig jaar keihard gevochten om een beter leven te vinden en om te ontsnappen aan mijn verleden. En nu na ruim twintig jaar is het me eindelijk gelukt! En nu? Gast!!!! Ik ben zo vreselijk gelukkig met mijn leven.

Het is niet makkelijk geweest maar het was het waard. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? Ik weigerde om OP TE GEVEN!


De wereld waar wij in leven zal je op je knieën brengen en als je niet weet hoe je weer overeind moet komen dan ZAL deze wereld je breken, op dezelfde manier dat ik bijna gebroken werd.


We zijn allemaal perfect in onze imperfecties

Jij bent net zo anders als ikFeit: We hebben allemaal pijn en verdriet en we zijn allemaal aan het vechten. Maar een ander feit is ook dat we hier niet alleen doorheen hoeven gaan.


#BummerSheep is een Amerikaanse “Country Style” garage. Het is een plek waar je even weg kunt van de buitenwereld, je kunt ontspannen en even terug kunt gaan in de tijd.

Geen mobiele telefoons, geen computer geklik om je heen. Gewoon een rustige plek om even bij te komen, plezier te maken en misschien zelfs even te lachen.


Bij #BummerSheep wordt er onvoorwaardelijk van je gehouden.


Ik weet dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om hulp te vragen maar wij zijn er voor je. Wij zijn er voor je als je er eindelijk genoeg van hebt en je ECHT je leven wilt veranderen.

Kom eens rondhangen met de andere Bummersheep…

Wij wachten op jou.