top of page

Meet en Greet Avond (Asperger, Autisme & Sociale Angststoornis) *Leeftijden 20 jaar en ouderDatum evenement: zaterdag 17 Februari

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Drankjes en hapjes worden verzorgd

Meet and Greet-avond met muziek en games

Kosten: Dit evenement is GRATIS

Je moet je inschrijven voor het evenement, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.

Klik hier om te registreren


Welkom, verwante zielen, in een toevluchtsoord dat is gecreëerd voor degenen die de wereld navigeren met Asperger—Autisme, of het gewicht dragen van een sociale angststoornis met zich meedragen. In deze ruimte vieren we de unieke schoonheid die elk van jullie met zich meebrengt, waarbij we de uitdagingen erkennen om op te vallen in een wereld die niet altijd lijkt te passen.


Dit is meer dan een bijeenkomst; het is een toevluchtsoord waar je je kunt voegen bij anderen die de complexiteiten begrijpen van asperger, autistisch, of de angst voor sociale omgevingen.. Hier ben je niet alleen; dit is een gemeenschap waar verschillen niet alleen worden erkend maar ook gevierd.


Probeer je jezelf te passen in deze ogenschijnlijk omgekeerde wereld? Wij zijn hier om je niet alleen te helpen oké te zijn met het niet passen, maar ook om vreugde te vinden in het opvallen. In deze ruimte zijn zorg en begrip direct beschikbaar, waardoor een omgeving ontstaat waarin je verbinding kunt maken met anderen die vergelijkbare ervaringen delen.


Dit is een veilige haven—een toevluchtsoord van het lawaai en de chaos, een plek waar jouw unieke perspectieven worden gewaardeerd. Geen behoefte om je aan te passen; hier word je aangemoedigd om je authenticiteit volledig te omarmen. Laten we samen op reis gaan naar zelfontdekking en zelfacceptatie.


Dus, als je ooit het gevoel hebt gehad alsof je danst op een ander ritme, weet dan dat je niet alleen bent. Welkom in een ruimte waar jouw uniciteit niet alleen wordt geaccepteerd maar ook gekoesterd—een plek waar je onbeschaamd jezelf kunt zijn en vreugde kunt vinden in het opvallen.

bottom of page