top of page

Nacht voor Jongeren LGBTQIA+ *AGES: 23 tot 35 jaarDatum evenement: vrijdag 1 Maart

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Drankjes en hapjes worden verzorgd

Meet and Greet-avond met muziek en games

Kosten: Dit evenement is GRATIS

Je moet je inschrijven voor het evenement, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.

Klik hier om te registreren


Welkom, prachtige zielen, in een ruimte ontworpen voor het levendige spectrum van LGBTQIA+ identiteiten—een toevluchtsoord waar je authentiek jezelf kunt zijn zonder oordeel. In een wereld die niet altijd begrijpt, omarmen we hier niet alleen, maar koesteren we van harte jouw diverse persoonlijkheden en unieke reizen.


Dit is meer dan slechts een bijeenkomst; het is een viering van de prachtige mozaïek die de LGBTQIA+ gemeenschap vormt. In deze ruimte ben je vrij om je ware zelf uit te drukken zonder angst voor kritiek of vooroordeel. We erkennen de moed die nodig is om authentiek te zijn in een wereld die jouw echtheid niet altijd lijkt te accepteren.


Sluit je aan bij ons voor een avond van verbinding en vreugde—een gelegenheid om samen te komen met anderen die vergelijkbare ervaringen, aspiraties, en dromen delen. Het is een avond gevuld met de aanstekelijke klanken van muziek, de warmte van gedeeld gelach, en het genot van het proeven van heerlijk eten en drinken.


Dit is niet zomaar een plek; het is een toevluchtsoord—een toevlucht waar je je veilig, geaccepteerd, en vrij kunt voelen van de oordelen van de buitenwereld. Hier kent liefde geen grenzen, en acceptatie is de taal die we spreken.


Dus, of je je nu identificeert als lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, queer, of enige andere prachtige uiting van liefde en identiteit, weet dat je hier welkom bent. Laten we een ruimte creëren waar je kunt dansen op het ritme van jouw eigen authenticiteit en kunt genieten van de vrijheid om precies te zijn wie je bent.


Welkom bij een avond van vreugde, verbinding, en acceptatie. Proost op het vieren van het prachtige tapijt van de LGBTQIA+ gemeenschap.

bottom of page