top of page

Mannen Steungroep *Leeftijden 25 en ouder


Volgende groep start: 15 februari 2024

De groepsduur is 4 keer vergaderen

De bijeenkomst is elke 2 weken op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur

Data: 15 februari / 29 februari / 14 maart / 28 maart

Leider: Gerco Overweg Kosten: Dit evenement is GRATIS

Je moet je inschrijven voor het evenement, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.

Klik hier om te registreren Welkom in een toevluchtsoord voor steun en begrip voor mannen van 25 jaar en ouder die de complexe uitdagingen van het leven het hoofd bieden. Onze Mannen steungroep is een toevluchtsoord ontworpen om een veilige, besloten ruimte te bieden waar mannen samen kunnen komen om de woelige wateren van burn-out, relaties, verslavingen en verschillende mentale stressfactoren te navigeren. We erkennen dat de levensreis bezaaid is met obstakels, en als mannen is het niet altijd gemakkelijk om hulp te zoeken of onze worstelingen te delen. Daarom nodigen we je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, waar je troost, aanmoediging en gezelschap kunt vinden op jouw weg naar welzijn.


In deze unieke ruimte bevorderen we een omgeving van empathie en vertrouwelijkheid, waar jouw ervaringen, angsten en ambities zonder oordeel kunnen worden gedeeld. Of je nu worstelt met de uitputting van burn-out, streeft naar verbetering van je relaties, de uitdagingen van verslaving onder ogen ziet of te maken hebt met andere mentale stressfactoren, je bent hier welkom. Wij geloven dat mannen door samen te komen kracht kunnen vinden in kwetsbaarheid, veerkracht in eenheid en de ondersteuning die nodig is om de beproevingen van het leven te overwinnen.


Onze Mannen steungroep biedt niet alleen gezamenlijke bijeenkomsten, maar ook individuele sessies voor degenen die de voorkeur geven aan een meer privaat gesprek. We begrijpen dat de reis van elke persoon uniek is, en we zijn hier om aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.


Samen kunnen we de uitdagingen van het leven recht in de ogen kijken, en door gedeelde ervaringen en wederzijds begrip kunnen we een heldere, meer bevredigende toekomst creëren. Je bent niet alleen - sluit je bij ons aan op deze transformerende reis en ontdek de kracht van mannen die elkaar ondersteunen.

bottom of page