top of page

Mannengroep Voor Verslaving


Verslaving komt in vele vormen. Als je het woord 'verslaving' hoort, zijn het niet alleen per se drugs. Er is zoveel meer op dit gebied ... gokken, drinken, sexverslaving, disfunctioneel denken, zelfmoordgedachten en andere gedachten die je gevangen houden.

Verslaving is elke vorm van destructief repetitief gedrag dat je gevangen houdt. Bij #TiltMyBrain ontmoet je andere mannen met vergelijkbare levensproblemen. Gerco heeft veel dingen uit zijn verleden overwonnen en is hier om je te helpen het best mogelijke leven terug te krijgen.

We leven in een samenleving die zoveel manieren heeft om je in een situatie te lokken waarvan je waarschijnlijk nooit had verwacht dat je erin zou verkeren, maar als je hierin terecht komt. Wat dan? Hoe kom je uit deze eindeloze cirkel van verslaving, schuld en schaamte?

Welkom bij #TiltMyBrain – Een mannengroep waar je alles op tafel mag leggen. Je leert dat je niet alleen staat deze deze strijd te winnen. Belangrijk is het besef van wat verslaving is en wat jou gevangen houdt. Je hebt dan ook anderen nodig om eruit te komen, je leven te veranderen en weer op het juiste pad te komen. #TiltMyBrain is geen vast omlijnt programma met een behandeling. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en te leren.

#TiltMyBrain is een veilige en besloten groep. Je kunt zo veel of zo weinig delen als je wilt. Maar hier geldt, wat binnen besproken wordt, blijft binnen de groep.

Niet zeker over een groepsinstelling? Boek een privégesprek met Gerco om meer te weten te komen over deze groep. Daarna kun je je aansluiten bij de groep, of als je wilt kun je één op één afspraken maken met Gerco.

BummerSheep #TiltMyBrain is hier om te helpen op een manier die voor jou werkt.

Wacht niet langer, neem de stap en neem contact op. Het is jouw leven! Neem het terug!!!! Kom langs #BummerSheep voor meer informatie.

bottom of page