top of page

Vrouwen Avond
Hallo dames!!! Heb je ooit het gevoel gehad dat je een minuut en een pauze nodig hebt van de eisen van het leven? Hahaha, dat snappen we!! Kom genieten van tijd met andere vrouwen die ook een pauze nodig hebben.

Je weet dat er zoveel programma's zijn voor tieners en mensen boven de 60 jaar, maar wat voor ons? De tussenpersonen … tussen 25 en 60 jaar? We hebben wat leuke dingen nodig om te doen!!!

BummerSheep's "Vrouwen Avond" is de perfecte plek om jezelf af te leiden van de buitenwereld. Ik bedoel serieus, we hebben zulke drukke dagen en schema's dat het moeilijk is om een ​​minuutje voor jezelf te nemen.

Nou, we hebben een oplossing voor dat probleem gevonden ... LOL Welkom bij BummerSheep Ladies Night !!!

We komen elke laatste donderdag van de maand bij elkaar om even weg te zijn van de buitenwereld en alle eisen die aan ons worden gesteld, en om gewoon plezier te hebben. We zetten onze telefoons uit en doen gewoon leuke stomme dingen samen...minuut om het te winnen spelletjes, uitdagingen waar we allemaal van houden van Tik-Tok of Instagram, gekke dansdingen op de Wii, poolen, misschien kijken we grappige video's of doen we iets creatiefs of een activiteit waar iedereen in geïnteresseerd is.

We doen gewoon een paar uur lang wat we willen!

BummerSheep’s Vrouwen Avond is een plek waar je komt om te ontspannen en jezelf te zijn en los te komen van de waan van de dag.

We hebben snacks, koffie en thee beschikbaar. Wil je meedoen? Registreer hier !!!


Voor wie: Vrouwen van 25 tot 60 jaar

Wanneer: Elke laatste donderdag van de maand

Tijd: 18.00 uur tot 21.00 uur

Hoe kan je meedoen? Kom langs #BummerSheep voor meer informatie.

bottom of page