top of page

Koppels Groep


Help! Mijn partner maakt me gek!


Relaties zijn moeilijk en voeg daar kinderen aan toe, jong of in hun tienerjaren en we weten allemaal dat het leven erg stressvol kan zijn. En eerlijk gezegd is het in deze tijd nog makkelijker om gewoon weg te lopen als we problemen hebben in onze relatie. Maar wat als we je vertellen dat het niet zo hoeft te zijn? Wat als we je vertellen dat je leven samen niet alleen oké kan zijn, maar ook geweldig en leuk?

Gerco en Jenjer zijn sinds 2004 getrouwd. Ze weten wat moeilijke tijden zijn en hebben de beproevingen en tests doorstaan. Beide vechtend tegen hun verleden, verslavingen en zelfs het feit dat ze op een gegeven moment bijna gescheiden waren.

Hoe hebben ze het gedaan? Hoe zijn ze nog steeds samen en gelukkig? Nou, dat is wat ze met je willen delen. Heb je ooit het gevoel gehad dat jij en je partner in een andere taal praten? Denk je vaak dat je kinderen van een andere planeet komen? Hahaha... het is waar!!!

Wat als je de code van je partner of je kinderen zou kunnen kraken en je elkaar echt zou kunnen leren begrijpen?

Hoe werkt het en wat gaan we daar doen? Gerco en Jen gaan je helpen om ‘Liefdestaal’ van je partner en/of kinderen te begrijpen. Vaak praten en doen we dingen voor elkaar, maar als het in een andere liefdestaal is, begrijp je niet wat de ander voor je zegt of probeert te doen. Dit veroorzaakt problemen en de communicatie, en het gevoel van ontevredenheid en falen sluipt je relatie binnen. Muren beginnen omhoog te gaan in je relatie tussen jou en je kinderen en voor je het weet, heb je niet eens het gevoel dat je nooit contact zult maken met je kinderen zoals je wilde. Heb dit ooit gezegd…. “Als er iets niets verandert, kan ik dit gewoon niet verder met je”. Of misschien; “Onze eens zo liefdevolle en leuke relatie, is nu veranderd in een bittere en stressvolle situatie”.

Welkom in het leven in een tweetalige relatie! Gerco en Jenjer brengen dit geleerde al meer dan 15 jaar in de praktijk. Ze zijn echt beste vrienden en weten nu volledig hoe ze met elkaar moeten praten in de taal die ze allebei spreken. Kom langs #BummerSheep voor meer informatie.

bottom of page