top of page

JcKdUniKrn Schildersessie!!

painting on table


Wij zijn klaar voor de volgende JcKdUniKrn Schildersessie!! Voor mensen 25 jaar en ouder


We zijn klaar om te beginnen met onze volgende verfsessie. Geen ervaring nodig!!!!


Heb je ooit een manier willen vinden om iets uit je verleden of iets dat je pijn heeft gedaan ‘los te laten’? Dan is onze verfsessie wellicht iets voor jou! De inschrijving is nu geopend voor maximaal 4 personen. Onze volgende sessie start op 8 mei en duurt 3 weken, één keer per week op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Data voor schilderen zijn 8, 15 en 22 mei.


BummerSheep biedt deze verfsessie GRATIS aan! Voor al het materiaal is gezorgd en je hoeft alleen jezelf mee te nemen en kleding waarvan je het niet erg vindt om verf op te doen. De eerste avond is het kennismaken met het gebied en hoe het allemaal werkt, daarna heb je vóór de volgende sessie de tijd om te beslissen welke items je graag meeneemt en hebt voor je eigen kunstcreatie. **Let op: de verfkamer bevindt zich 'boven' in de BummerSheep-garage. Als je problemen hebt met traplopen, is dit misschien geen goede optie voor jou.


Wil meer weten? Maak een afspraak voor een kop koffie en kom langs in het verfatelier en leer meer over hoe het allemaal werkt. Klaar om te registreren? Klik hier om deel te nemen aan PAINT TIMECommentaires


bottom of page