top of page

Meet & Greet Avond - *Leeftijden: 20 jaar en ouder

people in a room

Datum evenement: Zaterdag 24 Februari

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Kosten: Dit evenement is GRATIS Locatie:  BummerSheep at Whispering Z Farm in Speuld

Graag aanmelden voor het evenement, zodat wij weten voor hoeveel personen we drankjes en hapjes moeten verzorgen.

**Let op: Je hoeft je niet aan te melden, mocht je op het laatste moment besluiten om langs te komen... Walk-ins zijn welkom!!


flyer for event

Welkom op onze meet & greet-avond, verwante zielen, in een toevluchtsoord dat is gecreëerd voor degenen die de wereld navigeren met verhoogde gevoeligheid en diepgang. Dit is een oord van verbinding waar iedereen welkom is. Waar we spreken over wat ons sterk, maar ook zwak maakt. Waar contact van mens tot mens central staat en we gelijkgestemd willen zijn in deze polariserende tijd.

Onderwerpen als ontwikkeling en ontwaking binnen onszelf en de reis die daarmee gepaard gaat worden hier besproken. Evenals onderwerpen als geloof en verschillende spirituele zaken. Hierin willen we een (pro)actieve houding aannemen en elkaar inspireren en bemoedigen om te groeien.

Hier is ruimte.

In deze ruimte zijn zorg en begrip beschikbaar, waardoor een omgeving ontstaat waarin je verbinding kunt maken met anderen die vergelijkbare ervaringen delen.

Dit is een veilige haven—een toevluchtsoord van het lawaai en de chaos, een plek waar jouw unieke perspectieven worden gewaardeerd. Geen behoefte om je aan te passen; hier word je aangemoedigd om je authenticiteit volledig te omarmen. Laten we samen op reis gaan naar zelfontdekking en zelfacceptatie.

Dus, als je ooit het gevoel hebt gehad alsof je danst op een ander ritme, weet dan dat je niet alleen bent. Welkom in een ruimte waar jouw uniciteit niet alleen wordt geaccepteerd maar ook gekoesterd—een plek waar je onbeschaamd jezelf kunt zijn en vreugde kunt vinden.

bottom of page