top of page

Game Night is terug!!!

group of people


Datum evenement: zaterdag 30 Maart Voor leeftijden van 25 jaar tot 50 jaar

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Drankjes en hapjes worden verzorgd

Meet and Greet-avond met muziek en games

Kosten: Dit evenement is GRATIS

Alsjeblieft inschrijven voor het evenement, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.


Game night is terug: Spannend nieuws! De spelletjesavond maakt zijn grote terugkeer en staat helemaal klaar om van start te gaan! Wat nog opwindender is, is dat we dit keer de kaartspel "Sparks Seek Discomfort" aan het geheel toevoegen!


De spelletjesavond is bedacht als een fantastische gelegenheid voor ons allemaal om samen te komen, elkaar te leren kennen en gewoon een geweldige tijd te hebben. Omdat we geloven dat plezier en verbinding hand in hand gaan, hebben we een heerlijke avond gepland vol gelach, kameraadschap en misschien een beetje vriendelijke competitie.


We zullen drankjes en hotdogs hebben om de spelgeest te voeden. Of je nu een doorgewinterde spelenthousiasteling bent of een nieuwkomer die op zoek is om mee te doen met de pret, er is voor ieder wat wils. Het gaat niet alleen om de spellen; het gaat om het opbouwen van verbindingen, verhalen delen en samen onvergetelijke ervaringen creëren.

Bovendien zullen we tijdens de avond in discussie gaan over onze plannen voor de aankomende zomerse barbecue. Jouw inbreng is niet alleen welkom maar wordt ten zeerste gewaardeerd terwijl we gezamenlijk beslissen over de perfecte manier om het seizoen te vieren.


Dus, noteer de datum in je agenda en sluit je aan voor een avond van puur plezier. Wij garanderen goede tijden, geweldig gezelschap en een kans om blijvende herinneringen te creëren. Mis het niet - kom en doe mee met de pret! Tot dan!

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page