De Stentor over BummerSheep - Artikel van: Alice van Eijk

WOW is alles wat ik kan zeggen! Ik heb bij #BummerSheep een leuk gesprek gehad met Alice van Eijk van De Stentor. Ze was zo aardig en makkelijk om mee te praten. Het onderwerp dat ik naar voren breng is zwaar en niet voor bangeriken, maar degenen die het aanraakt, de mensen die reageren met ... Oh je begrijpt het wel. Dat maakt het de moeite waard om zo open in het openbaar te zijn.

Alice luisterde en stelde heel directe en interessante vragen, ze maakte een prachtig artikel en ik kon gewoon niet dankbaarder zijn voor de advertentieruimte die ze voor me gaven. Toen ging ik naar het website-artikel, wow weer! De Stentor gaf ons zo'n geweldige plek op hun website - -->bekijk het hier <--


Foto's zijn gemaakt door: Ruben Schipper. Heel erg bedankt Ruben, er zijn niet veel mensen die me aan het lachen kunnen krijgen, laat staan zo lachen voor de foto. Ik vind ze geweldig en ik waardeer het enorm dat je de tijd met ons neemt.