top of page

No More
LABELS!!!!

Wat maakt BummerSheep anders?

BummerSheep Garage is een veilige haven voor degenen die door moeilijke emotionele uitdagingen navigeren en troost zoeken in een warme en begripvolle omgeving. We begrijpen dat het leven zwaar kan zijn en dat we soms allemaal behoefte hebben aan een ondersteunende ruimte om te genezen en comfort te vinden.

Bij BummerSheep Garage bieden we verschillende manieren om om te gaan met eenzaamheid, depressie, angst, burn-out, suïcidale gedachten, zelfwaarde, vertrouwensproblemen, relatieproblemen, zelfbeschadiging, eetstoornissen en andere emotionele worstelingen. Ons zorgzame team staat klaar om naar je te luisteren, zodat je je gevoelens en gedachten kunt uiten zonder oordeel. Soms is een luisterend oor alles wat je nodig hebt om je door weer een dag heen te helpen.

Misschien heb je gewoon behoefte aan een pauze en ontspanning; BummerSheep Garage is de perfecte plek om te ontspannen met een kop koffie, een boek, een tijdschrift te lezen of een film te kijken.

Wat je ook doormaakt, onthoud dat je bij BummerSheep Garage niet alleen bent. Kom en laat BummerSheep Garage jouw toevlucht zijn in tijden van nood. Samen kunnen we de schaduwen overwinnen en het licht binnenin onszelf vinden.

Lees over Jenjer en waarom ze #BummerSheep heeft geopend

bottom of page