top of page

LEZEN
Jen's Verhaal...

Er zijn zoveel redenen waarom ik #BummerSheep heb geopend. Ik had een plek als #BummerSheep nodig toen ik jonger was. Een veilige plek waar ik naartoe had kunnen gaan.


BummerSheep betekent in het Nederlands "Een Verloren Schaap". Waar ik vandaan kom, is een "Bummer" degene waarvan je niet verwacht dat hij iets speciaals doet en hij wordt vaak gezien als de kleinste of minst gewaardeerde van de groep.

Mijn naam is Jenjer en ik ben een #BummerSheep. Ik kom oorspronkelijk uit Texas en woon sinds 2004 in Nederland. Ik heb geen mooie titels voor mijn naam. Ik ben niet rijk en bezit geen dure dingen. Dus wat de wereld betreft, ben ik eigenlijk niemand. De waarheid is echter dat nogal wat mensen om mij heen mij vreemd vinden (een groot compliment) en mij meer zien als iemand die weet hoe deze wereld werkt.

Eerlijk gezegd heb ik een heel moeilijke jeugd en verleden gehad. Het grootste deel van mijn leven kreeg ik te horen (door de woorden of daden van mensen) dat ik nooit iets bijzonders zou worden. Ik ben niet opgegroeid in een gezonde omgeving. Mijn verleden zit vol seksueel misbruik, fysieke en emotionele trauma’s.

Tegen de tijd dat ik ongeveer twintig jaar oud was, dacht ik dat ik een tweederangs leven zou gaan leiden, vanwege alles wat ik had meegemaakt. Ik geloofde dat ik iemand was die een bedrijf kon runnen, maar dat bedrijf nooit zou kunnen bezitten. Ik geloofde dat ik altijd in een huurhuis zou blijven wonen, omdat ik nooit de persoon zou worden die mijn eigen huis zou kunnen kopen.

Toen ik 23 jaar oud was, slaagde ik er bijna in een tweede zelfmoordpoging te doen. Gelukkig kwamen er kort daarna twee geweldige mensen in mijn leven die me lieten zien dat er een betere manier was. Ze lieten me zien hoe ik kon vechten voor een beter leven en hoe ik kon ontsnappen aan de mentale marteling van de trauma’s uit mijn verleden. Ik heb vele jaren van hen geleerd. Dankzij hen ben ik eindelijk aan mijn verleden ontsnapt en heb ik mijn toekomst veranderd!

En nu? Dude, ik ken mijn eigenwaarde!!! Ik ben niet vergeten! Ik ben geliefd, ik ben speciaal en heel HEEL belangrijk! Vastbesloten om mijn lot te veranderen, heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar hard gevochten om een beter leven te vinden en aan mijn verleden te ontsnappen. En nu? #HotChickyDay Ik ben zo blij met mijn leven. Het is niet gemakkelijk geweest, maar het was het waard. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? Ik weigerde op te geven! De wereld waarin we leven zal je op je knieën brengen en als je niet weet hoe je terug moet vechten, ZAL deze wereld je breken, net zoals het mij bijna brak.

Nu zoveel jaren later heb ik #BummerSheep geopend om anderen te helpen de weg terug te vinden.

We zijn allemaal perfect in onze onvolkomenheden.

Je bent net zo anders als ik, en je bent niet minder dan anderen!!!!

bottom of page