top of page
shadow box
shadow box

LEES
Jen's Verhaal...

Er zijn zoveel redenen waarom ik #BummerSheep heb geopend. Ik had een plek zo als #BummerSheep nodig toen ik jonger was. Een veilige plek waar ik naartoe had kunnen gaan.

BummerSheep; of zoals je het in het Nederlands zegt, "een verloren schaap". Waar ik vandaan kom, is een “Bummer” degene waarvan je niet verwacht dat ze iets bijzonders gaan doen en men ziet ze vaak als de kleinste of de minst gewaardeerde van de groep.

 

Mijn naam is Jenjer en ik ben een #BummerSheep. Ik woon sinds 2004 in Nederland. Ik kom uit Texas en ben  in 1971 geboren. Ik heb geen chique titels voor mijn naam. Ik ben niet rijk en ik bezit geen dure dingen. Dus eigenlijk wat de wereld betreft, ben ik niemand. De waarheid is echter dat nogal veel mensen om mij heen vinden dat ik vreemd ben (een groot compliment) en mij meer zien als iemand die weet hoe deze wereld in elkaar zit.

 

Eerlijk gezegd heb ik een erg moeilijke jeugd en verleden gehad. Het grootste deel van mijn leven werd mij verteld (door woorden of acties van mensen) dat het nooit iets zou worden met mij. Ik groeide niet op in een gezonde omgeving. Mijn verleden is vol van seksueel misbruik, lichamelijk en geestelijk trauma.

 

Tegen de tijd dat ik ongeveer 20 jaar was geloofde ik dat ik een tweederangs leven zou leiden door alles wat ik heb meegemaakt. Ik geloofde dat ik iemand was die een bedrijf zou kunnen leiden maar zou nooit de eigenaar van dat bedrijf kunnen zijn. Ik geloofde dat ik altijd in een huurhuis zou wonen, omdat ik nooit de persoon zou worden die een eigen huis zou kunnen kopen.

 

Toen ik 23 jaar oud was slaagde ik bijna in een tweede zelfmoordpoging. Gelukkig kwamen er kort daarna twee geweldige mensen in mijn leven die mij lieten zien dat er een betere weg was. Zij lieten mij zien hoe ik moest vechten voor een beter leven en hoe ik kon ontsnappen aan de mentale marteling van de trauma’s van mijn verleden. Ik heb vele jaren van hen geleerd. Dankzij hen ontsnapte ik uiteindelijk van mijn verleden!

En nu? Dude, Ik ken mijn eigenwaarde!!! Ik ben niet vergeten! Ik ben geliefd, ik ben speciaal en heel HEEL erg belangrijk! Vastbesloten om mijn lot te veranderen heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar keihard gevochten om een beter leven te vinden en om te ontsnappen aan mijn verleden. En nu? #HotChickyDay Ik ben zo vreselijk gelukkig met mijn leven. Het is niet makkelijk geweest maar het was het waard. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? Ik weigerde om OP TE GEVEN! De wereld waar wij in leven zal je op je knieën brengen en als je niet weet hoe je weer overeind moet komen dan ZAL deze wereld je breken, op dezelfde manier dat ik bijna gebroken werd.

 

Nu zoveel jaren later, ik heb #BummerSheep geopened om anderen te helpen de weg terug te vinden.

We zijn allemaal perfect in onze imperfecties.

Jij bent net zo anders als ik, en je bent niet minder dan anderen!!!!
 

44 jaar - Harderwijk

Jen geeft de beste knuffels! Ze omhelst je met echte liefde en je kunt haar energie voelen in elke knuffel die ze geeft. Als je een slechte dag hebt, zal ze je knuffelen zolang je nodig hebt. Dat vind ik zo leuk!

38 jaar - Ermelo

Ik ontmoette Jen enige tijd terug, gewoon door me een plek te geven om overdag te zijn, dat heeft me enorm geholpen. Ik ga misschien naar #BummerSheep en zeg geen woord, maar tegen de tijd dat ik naar huis ga, heb ik het gevoel dat ik het beste gesprek heb gehad.
Jen heeft die manier om je veilig en geliefd te laten voelen zonder één woord te zeggen.

29 jaar - Ermelo

Alle anderen hebben me opgegeven. Maar niet Jen! Ze is aan mijn zijde gebleven door alle dingen die ik doormaak. Ze staat dag en nacht voor je klaar. Ik hou van haar en ik ga graag naar #BummerSheep
bottom of page